Momenteel werken wij aan een uitgebreide versie van de website die later dit jaar online komt

Leden krijgen elke maand een nieuwe nieuwsbrief met de actuele aanbiedingen, cadeaus en voordelen. Aanbiedingen kunnen onder andere kunstwerken met korting zijn, gratis toegang tot een of meer kunstbeurzen, een bezoek aan een kunstverzamelaar, een bezoek aan het atelier van een bekende kunstenaar, een cursus, workshop of bijeenkomst met (grote) korting of een gratis kunstboek.

Ook worden in elke nieuwsbief maximaal twee kosteloze berichten van leden geplaatst en maximaal 1 betaald bericht.

In de regel verschijnt de nieuwsbrief in de eerste week van elke maand. 

Dit zijn de spelregels en aandachtspunten voor berichten in de nieuwsbrief:

1. Houd rekening met de maandelijkse verschijning van de nieuwsbrief en geef aan in welke maand het bericht geplaatst moet worden.

2. Het bericht moet uiterlijk (per e-mail) ontvangen zijn op de 25ste van de maand, vóór de maand waarin de publicatie moet plaatsvinden.

3. Het bericht mag in totaal maximaal 80 woorden tellen en moet vergezeld gaan van een foto die in de e-mail met de tekst meegestuurd moet worden (dus niet als bijlage of in een apart e-mail). Hoge resolutie van de foto is niet nodig.

4. Het bericht moet een pakkende kop hebben van maximaal acht woorden.

5. In het bericht zelf mag een link naar een (eigen) website opgenomen worden.

6. De e-mail met het bericht en de foto moet gericht worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘kopij voor nieuwsbrief’’.

7. Als het bericht van een lid is, moeten in de e-mail ook de naam van het lid en zijn of haar woonplaats vermeld worden.

8. De redactie van de nieuwsbrief bepaalt of de tekst en afbeelding worden geplaatst; afwijzing kan zonder motivatie plaatsvinden.

9. Plaatsing van maximaal twee berichten per jaar is voor leden kosteloos.

10. Berichten van niet-leden worden geplaatst tegen een vergoeding van € 55,- per bericht (incl. BTW). 

 

Wilt u de meest recente nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..